evaluări

Evaluarea abilităților cognitive ale copilului și adolescentului

În cursul lunilor noiembrie și decembrie, asociația Expert Psy lansează programul ”Evaluarea abilităților cognitive ale copilului și adolescentului”.

Prin acest program asociația Expert Psy își propune să vină în întâmpinarea nevoilor de orientare școlară și profesională ale copiilor și adolescenților prin evaluarea abilităților și a aptitudinilor cognitive, precum și a intereselor acestora pentru diverse domenii de activitate.

Evaluarea se va realiza pe parcursul a două ședințe în cadrul cărora va fi aplicată o baterie de evaluare a aptitudinilor cognitive (Abilitatea generală de învățare, Aptitudinea verbală, Aptitudinea numerică, Aptitudinea spațială, Aptitudinea de percepție a formei, Rapiditatea în reacții, Capacitatea decizională, Capacitatea organizatorică) și un chestionar de interese.

Rezultatele evaluării vor fi cuprinse într-un Raport de evaluare care va cuprinde o descriere pe larg a abilităților măsurate și a rezultatelor obținute, raport ce va fi înmânat părintelui.

Programul se adresează părinților și copiilor/adolescenților în vederea realizării opțiunii pentru liceu sau facultate, ori în vederea alegerii parcursului vocațional sau profesional.

Evaluarea va fi realizată prin aplicarea de către psihologi cu experiență practică de peste 10 ani, membrii ai asociației Expert Psy, a unei baterii de teste recunoscută la nivel național.

Pentru informații și programări: psiholog Patricia Stan, tel. 0728 196 242, e-mail psiholog.patriciastan@gmail.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s